fredag 21 november 2008

Blommor till Sus

Stackars Sus som råkat få en fraktur i axeln och armen med en massa värk och besvär som följd. Läkaren vill sjukskriva henne en månad men känner jag henne rätt så kommer hon inte att stå ut med det. Budade över blommor till henne idag som en liten tröst. Krya på dig!

Otroligt! Jag hann med det jag skulle göra idag, bl.a. att läsa och besvara mina 57 olästa mail. Hade nämligen bara ett möte denna fredag... Kunde även unna mig lyxen att i lugn och ro ta en fredagsfika med mina medarbetare. Nästa vecka blir det värre - löneförhandlingar med facket, skriva utkast till verksamhetsplan 09, budgetarbete, invigning, föredrag, diverse möten samt sista sammankomsten med min coach. Eftersom nästa helg kommer att ägnas åt manusgranskning av vårens program så tänker jag njuta riktigt mycket av denna! Jag är i och för sig bra på att njuta så fort tillfället ges...

Min ledarskapsutbildning lider som sagt mot sitt slut och bland mycket annat har vi kommit fram till följande: jag har en stark självkänsla och bra självförtroende. Lite prestationsångest kanske – vill gärna vara bäst i klassen. Har en entreprenöriell ledarstil – det är själva processen som driver mig. När allt är på plats blir jag rastlös, behöver nya utmaningar. Det gör att jag som ledare aldrig kommer att vara nöjd med att sitta med armarna i kors. Så sant, så sant... Men nu skulle jag vilja gå en mer avancerad utbildning, någonting tuffare som innebär prestationsbedömningar. Det borde vara en utmaning som heter duga!

Inga kommentarer: