söndag 7 december 2008

Tara

Ställde mig på vågen i morse och såg att jag tappat 2 kilo på en vecka. Undra på att byxlinningen glipar! För mycket jobb och för lite näringsintag gissar jag. Tur att det är jul snart med både vila och mat.

Upptäckte plötsligt när jag gick igenom min privata mejlbox att jag fått någonting från tidningen Tara. Jaha, tänkte jag, reklam förstås. Men nej, det var chefredaktören som kontaktat mig eftersom hon ville använda en av mina texter till en bok hon håller på att sammanställa om kvinnor 40+ och deras liv. Kul! Fast jag har ingen aning om vilken text hon menar – måste vara någonting jag skrev för ett par år sedan gissar jag. Ska bli spännande att se vad det blir för bok – alla vi kvinnor som är mitt i livet har onekligen en hel del att berätta.

Inga kommentarer: