onsdag 21 januari 2009

Konferens och abstinens

I morgon bär det av till Halmstad – konferensdags. Just nu är lusten att åka obefintlig men jag vet att olusten släpper så fort jag kommit iväg. Har rest en väldans massa i mina dar och egentligen har jag nog aldrig haft så få tjänsteresor som nu. Borde därför tycka att det är skoj att få lite omväxling och träffa kollegor, och det tycker jag, egentligen. Får alltid en energikick av det och Halmstadkonferensen har ett program som verkligen engagerar mig. Har dessutom aldrig varit där förut. Det är T:s fel att jag numera alltid gruvar mig lite inför dessa resor, jag får T-abstinens helt enkelt. Jag vet, jag är patetisk.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Känner igen känslan, är det dessutom ett ålderstecken? Man blir rädd för förändringar..? Är i alla fall avundsjuk, du kommer få massa ny energi! Håller med dig själv, du är lite patetisk:-), man mår bara bra av att längta ibland!
Kram från längtande, stressande, tvåbarnsmor i förort

Annika Estassy sa...

Inger, du förgyller min vardag! :D Du har givetvis helt rätt och det är bara 2 nätter.
Kram från patetisk, gnällande och snart kärlekskrank tant.

Annika Estassy sa...

Sluta genast stressa förresten, man får rynkor av det!

Anonym sa...

Jag kör rynkfri stress, kan också vara så att jag stressar för att tjäna mer pengar så jag får råd med en ansiktslyftning:-) Vad sa du nu då?
Kram från snart rynkig eller rynkfri men glad ändå:-)

Annika Estassy sa...

Att du givetvis inte behöver några kirurgiska ingrepp what so ever!