lördag 31 januari 2009

Positiv energi kväll

Positiv energi gruppen till trots så var jag ändå dödstrött efter middagen! Hade aldrig orkat följa Anettorna för att festa vidare. Säger som Inger – jag är för gammal för sånt och jag orkar inte vara trött hela nästa dag. Vaknade mycket riktigt tidigt i morse, pigg som en mört.
Har inte varit på Sabai Sabai sedan jag hade en date där under min singelperiod. Den var med en väldigt snygg men totalt ointressant man. Maten var dock lika god då som nu, och miljön precis lika kitschig. 2007 fick förresten restaurangen pris av självaste regeringen i Bangkok, ett pris som delas ut till restauranger världen över som serverar genuin thailändsk mat. Nu tycker T att vi har ännu mindre anledning att åka till Thailand – vi får lika god mat här!
Anette gav oss alla en hemläxa – att komma med föreslag på roliga aktiviteter. Ska grunna på det. Fick ju tidigare några roliga tips av Sofia…
Nu väntar en lördag då vi inte bokat in någonting och är fria att göra vad vi vill. Föreslog SATS och ett pass yoga för T. Vad tror ni att svaret blev?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Annika,
Visst hade vi trevligt! Jag vaknade inte lika pigg som du, kanske beror på Irish coffe i skybar på nästan fastande mage...grädden var godast! Hade lite ont i huvudet, har nu klämt ett pass på SAtS, ser fortfarande ut som en passerad tomat, men huvudet blev bra, rekommenderas1 Gissar att T sa visst älskling, men inte just idag?
Ser också fram emot en dag utan krav och planer, O kommer snart, vi ska mysa och leta resor, härligt!
kram från snart muskulös, snart pussandes kvinna i sina bästa år

Annika Estassy sa...

Vad härligt med reseletandet! Hoppas ni hittar någonting riktigt trevligt som gör oss gröna av avund!
Ha ha, Irish Coffee är en killer! Tur att O har smak för mosiga tomater. Fast han kanske inte var så pigg han heller...
T svarade att han trodde att jag skulle tycka att det var tråkigt med yoga. Inte om jag har dig att titta på svarade jag. Ska göra en förnyad attack snart.
Kram från fortfarande muskellös kvinna i sina bästa år!