måndag 26 januari 2009

50% hos F12!

Sitter och planerar trevligheter för mina medarbetare. Något julbord brukar vi inte ha, däremot en god middag i början av året för att fira det som varit och det som komma skall. Ena gången var vi på Regissörsvillan i Gamla Filmstaden (rekommenderas) och den andra på Melker Anderssons Le Rouge i Gamla Stan (otroligt ställe). Melker har förresten 50% rabatt på alla sina restauranger ett tag framöver. Gäller måndag-torsdag. Trots det funderar jag på att boka in oss på Restaurang Jacob’s denna gång. Planerar även att ha en liten aktivitet innan restaurangbesöket… Det värsta är att mina kära kollegor numera har rätt så stora förväntningar!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Annika! För ngr månader sedan var vi ett gäng och curlade ute i Täby/Danderyd (Skrev om det i Tarabloggen). Vet inte hur många ni är eller om det är ngt som skulle passa men det var i allafall väldigt kul och socialt! Man kunde ha öl på kylning på isen.Bara en sån sak. Kul att prova ngt nytt! Hur är det med Kalf Hansens restaurang i Solna? Var där på julbord för ngr år sedan och det var en annorlunda och härlig upplevelse. Sedan så är ju en sessior på Stockholms improvisationsteater en kul grej att göra med sina arbetskamrater eller varför inte - sin bokklubb :) /Sofia

Annika Estassy sa...

Hallå Sofia och tack för tipsen! Bowling brukar nämnas i sammanhanget men curling var något nytt. Kalf Hansen är inte längre restauratör på Backstugan tyvärr. Improvisationsteater låter coolt och skräckinjagande samtidigt! De skulle få slag om jag föreslog det och just därför ska jag kanske göra det!

Anonym sa...

Vad lustigt! Vi hade precis bokat bord på restaurang Kungsholmen en tisdag i februari för att smaka och njuta lite mitt i veckan - kanske lite överdriven lyx men what the... Halva priset gäller må-on tom 25/2...Kanske ni vill gå med?
Kram från hungrig och törstig

Annika Estassy sa...

Skratta inte nu men T ska börja läsa franska på tisdagarna med start 10/2 tror jag. Vi hänger gärna på om ni kan före det eller annan dag!
Kram från mätt och belåten

Anonym sa...

Visst, kan ni 23/2?

Kram från Mätt men törstig

Annika Estassy sa...

Taget och inristat i sten!

Anonym sa...

Hoppsan, detta verkar ha blivit populärt, det finns bara bord efter kl 21, känns lite sent, då har jag hungrat ihjäl...Vad tror ni?