torsdag 5 mars 2009

En riktig skitsak

Varje dag på min väg till och från jobbet har jag den senaste veckan passerat en stor hög med… hundbajs. Den ligger precis mitt på gångvägen och jag lovar att det inte var en liten hund som lättade sig. Första gången jag råkade på den hann jag ta ett mindre elegant svanhopp över. Jag är nämligen expert på att gå omkring med en bok i handen vilket brukar resultera i diverse missöden. Två gånger de senaste dagarna har jag t.ex. tagit tunnelbanan i fel riktning (Kicki & Lasses fel). Att kliva i diverse äckliga saker hör också till. Nåväl, jag klarade mig som sagt. Nu vet jag att högen ligger där, jag är extremt uppmärksam och inte ens lurig nysnö har fått mig att trampa i den. Det har dock andra gjort – rejält – och varje morgon och kväll studerar jag intresserat hur lorten blir plattare och plattare utan att för den skull försvinna. Det är skönt att se att fler än jag trampar i skit ibland...

2 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

På söder är det en liten dam som tillverkar rosa flaggor av tandpetare med uppmaning till hundägare att ta reda på hundens skit. De små lysande rosa flaggorna sätter hon i alla bajshögar på hela Bondegatan - och det är många. Underbar protest!

Annika Estassy sa...

Är det bara söder som har sådana underbara damer?