lördag 14 mars 2009

När tigrinnan i mig vaknar

Söta svärmor är hemma hos oss och vi har en jätte trevlig kväll tillsammans. God mat lagad av T, massor med roligt prat, melodifestival med oväntat avslut (mamsen messade att hon var såååå nöjd med resultatet), vin, ost, portvin, hela baletten helt enkelt. Så småningom kommer en taxi att köra hem svärmor. Hon har varit änka i mindre än ett år och vi hörde på henne tidigare idag att hon kände sig ledsen bl.a. p.g.a. av ett mindre trevligt telefonsamtal i torsdags från någon hon önskar skulle lämna henne ifred. Självklart att hon då ska tillbringa lördagskvällen tillsammans med oss. Jag har en stark beskyddarinstinkt och blir mäkta upprörd när jag märker att de jag älskar far illa. Då vaknar tigrinnan i mig. Jag verkligen avskyr människor vars ända mål i livet är att skapa kaos och olycka omkring sig.

Inga kommentarer: