lördag 14 mars 2009

Skrämselhicka

Grannen på landet har lämnat ett kort meddelande på min mobil: ”Ring mig är du snäll”. Jag får skrämselhicka – han ska nog berätta att tjuvarna hittat till vår stuga till slut. Vi hade inbrott i vår lägenhet för några år sedan och jag känner fortfarande av ett visst obehag när jag tänker på det. Det var dottern och en kompis till henne som när de kom hem framåt småtimmarna efter en sen fest upptäckte att vi haft ovälkommet besök. T och jag var på landet just den natten och direkt när telefonen ringde visste jag att vi haft inbrott. T brukar säga att jag har ett ovanligt väl utvecklat sjätte sinne och den gången stämde det. Numera har vi ett ordentligt larm hemma.
Så småningom visar det sig att grannens meddelande inte alls hade med något inbrott att göra. Skönt…

Inga kommentarer: