lördag 14 mars 2009

Rör inte mitt bibliotek

Jag har återupptäckt det fantastiska med bibliotek. Bokklubben ska snart läsa Is och vatten, vatten och is av Majgull Axelsson och jag har precis bokat den via nätet. Passade samtidigt på att reservera några andra böcker när jag ändå var i farten. Så otroligt smidigt – bara att logga in sig (jag har faktiskt ett bibliotekskort) och söka på de böcker jag vill ha. Jag ser direkt om de finns inne eller inte samt när utlånade böcker beräknas komma in igen. Perfekt! Vi ska strax promenera dit för att hämta beställningen. Bibliotek är värda varenda skattekrona de får.

2 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Ja! Bibliotek är något alldeles underbart, en skattkammare. Men jag har faktiskt inte varit så flitig med mina besök. Kan man beställa böcker via nätet? Det har jag missat, skam över mig. Jag har ju bara en kort båttur till Lumabibliotket, det är suveränt.

Annika Estassy sa...

I Solna kan man det och säkert hos dig också. 7 kr/bok kostar det dock men då vet man att boken finns där och väntar på en när man kommer!