torsdag 16 april 2009

Bra Carina!

När Carina Rydberg i DN efterlyser fler som är beredda att ta ställning för humanismen och respekten för människoliv tänker jag spontant tack, jag är inte ensam! Visst, jag är säkerligen en naiv stackare som fortfarande tror på det kloka och rationella, men jag är i så fall inte ensam längre, Carina är med mig. Tills för några veckor sedan hade jag ingen aning om vem Mohamed Omar är. Det vet jag nu. Jag vet vad han tycker och jag delar inte hans åsikter. Det gör inte Carina Rydberg heller. Till skillnad från mig orkar hon dock argumentera och ifrågasätta. All heder åt Carina för det.

2 kommentarer:

Boktokig Eva Boström sa...

Håller med om att det är verkligen bra att Carina gör det! Det är skrämmande tycker jag med hans åsikter.

Annika Estassy sa...

Låt oss hoppas att fler vågar ta upp debatten! Att försöka tysta ihjäl den typen av åsikter är ingen bra taktik.