måndag 6 april 2009

Dags för nya utmaningar Wanja?

Wanja Lundby-Wedin slås för sitt jobb och hon tänker inte sluta frivilligt. Hon har istället bestämt sig för att avsäga sig ännu fler styrelseuppdrag, inklusive AMF:s, för att kunna koncentrera sig på sitt ordinarie jobb. Det var ju bra även om det känns lite väl sent påtänkt och dessutom framtvingat av drevet och Mona Sahlin. Om Wanja vet jag bara vad jag läser i tidningarna men om citaten stämmer har hon en märklig syn på sitt ordinarie uppdrag. Å andra sidan har hon varit LO:s ordförande i nio år och det vet ju alla att det inte alltid är lätt att hitta drivkraften och motivationen när man haft samma jobb för länge. Det kanske helt enkelt är dags för Wanja att sluta, oavsett AMF-skandal eller inte? Att hon haft så mycket för sig på sidan om kanske är ett tecken på att hon har det tråkigt på jobbet? Jag hoppas att jag själv har vett att byta arbete om jag inte längre känner mig tillräckligt engagerad.

Inga kommentarer: