lördag 18 april 2009

En blåsig dag

Det går gäss på sundet och det knakar i stugan av den iskalla vinden. Det verkar dock inte störa alla de storskrakar som guppar runt i vattnet nedanför. Känner mig lite som om jag befann mig mitt i Nalle Puh och den blåsiga dagen. Om inte A.A. Milne redan gjort det hade jag kunnat skriva en saga om vad som kan hända en blåsig dag. Och nu haglar det dessutom. Då är det rätt så skönt att tända en brasa och fylla på den fina tekannan vi fick av M. Men nej, det får vi spara till senare – T vill iväg och köpa ett äppelträd!

2 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Även här på Gotland blåser det småspik i dag, det viner runt knuten och nordanvinden är riktigt isig. Det är skönast inomhus!

Annika Estassy sa...

Det är verkligen grymt kallt! Det är charmen med våra breddgrader - omväxlande väder. Det gäller att tänka positivt, eller hur?