tisdag 7 april 2009

En korv på stan

På vägen hem idag stannade jag till vid en korvmoj och beställde en lammkorv. Såg framför mig en fransk, smal, delikat sort, en merguez. Istället fick jag en enormt stor rödaktig sak nedstoppat i ett fransk bröd. Kände mig otroligt fånig där jag gick genom stan i min fina damiga vårkappa och med ett på gränsen till oanständigt tingest i handen som jag försökte att lite fint bita på. Jag vägrade att titta en enda förbipasserande i ögonen. Men korven, den åt jag upp!

4 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Ha ha...Det får nog bli smygätning i fortsättningen!

Maria Björkman sa...

Lamm är gott - men jag nöjer mig med vanlig vitlöksspäckad stek på påskafton! Din variant verkar mer vansklig, på något sätt.

Hannele på Hisingen sa...

Mums :)

Annika Estassy sa...

Jag lovar, jag kommer i fortsättningen att be om att få se korven innan jag beställer den!