onsdag 15 april 2009

Frusterande när inte tekniken gör som man vill

Det finns nästan ingenting som gör mig så irriterad som när tekniken inte funkar som den ska. Det skulle i så fall vara att jag inte lyckas med att lösa problemet! "Kan själv" ni vet... Nej, just nu kan jag inte alls! Jag har laddat ner och installerat nya drivrutiner, jag har kollat med enhetshanteraren och där ser allting okej ut. Jag kopplar kameran till den bärbara datorn och det säger "klonk" och jag ser i enhetshanteraren att kameran finns där under diskenheter men sedan är det stopp. Jag kommer inte åt den, den ploppar inte upp automatiskt och den är osynlig under "Din dator". Jag har googlat och ägnat kvällen åt att läsa hur många olika hjälpsidor som helst men nix - problemet kvarstår, jag kan inte ladda ner bilder till min laptop. Nu slutar jag innan jag helt enkelt slår ihjäl datorn. Får väl krypa till korset och höra med jobbets IT support. Men gud nåde dem om de skyller på ett handhavande fel!

Inga kommentarer: