onsdag 22 april 2009

På väg till nya möten

L ringer och undrar om vi vill ha gäster på Vätö över nästa långhelg som är den 1 maj. Klart vi vill! Jätte skoj att få träffas igen, äta och dricka gott samt prata, prata, prata. Måste nog göra en kraftansträngning denna helg och putsa lite fönster. Tråkigt… Men först ska jag till Borlänge på en processledarutbildning. Tåget går rysligt tidigt i morgon men jag ska utnyttja restiden till att läsa. Det är det bästa med tjänsteresor, att man kan unna sig lyxen att inte vara anträffbar för en stund. Jag känner inte en enda av de personer jag ska tillbringa två dagar på en kursgård tillsammans med, och det ska bli riktigt spännande! Nya möten – jag älskar det!

2 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Putsa fönster är trist. Strunta i det, jag tror inte L bryr sig...

Annika Estassy sa...

Du har rätt förstås, bara jag som skulle märka skillnaden...