onsdag 27 maj 2009

Ingen SvD till grannarna

M, en av våra grannar på landet, ringer mig och undrar hur vi gjort för att få SvD utdelat till oss på helgerna. Jag förklarar att vi inte gjort mer än att be DN om att få tidningen dit lördagar och söndagar. -Men det är ju SvD ni får! utbrister då M förvånat. -Javisst, svarar jag, det är en av livets stora mysterier! M berättar då att de prenumererar på SvD men att tidningen vägrat att ge dem en helgutdelning på Vätö. Förklaringen var att Vätö inte ingick i deras helgdistrikt...
Som sagt, en gåta. M ska nu ringa igen, och klaga, men jag fick henne att lova att inte avslöja våra namn. Börjar vi rota i varför vi får fel tidning slutar det säkert med att vi inte får någon alls. Vissa mysterium måste få förbli just mysterium!

6 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

På somrarna på landet löser jag korsorden i Svenska dagbladet, då är det sommar och lata dagar!

Annika Estassy sa...

Älskar korsord och längtar så till sommarens lata och njutningsfulla dagar!

KarinaHC sa...

Vissa mysterier ska man nog inte rota i;)

Annika Estassy sa...

Just det KarinaB! Och tänk vilket mysterium du hamnade i på Café Sten Sture! :-)

KarinaHC sa...

Jag tycker det var bra gjort av mig eftersom jag aldrig varit där;)

SkrivPuff är en sida där man får skrivarutmaningar varje dag. Frivilligt att göra men roligt om man gillar att skriva. Adressen är http://skrivpuff.blogspot.com

Annika Estassy sa...

Tack Karina - ska kolla upp det.