tisdag 5 maj 2009

Linus egen kompost

Linus är en ung man med höga ideal. Ett av dem är att leva sunt och ekologiskt. Många i hans ålder tänker likadant och det känns förtröstansfullt - kanske att det går att förändra världen ändå! Nu har Linus fixat till en kompost på sin balkong och det är den absolut sötaste kompostbehållaren jag någonsin stött på. Jag har därför helt fräckt stulit bilden från hans blogg så att fler kan glädjas åt hans uppfinnesrikedom. Men en sak undrar jag - hur kommer maskarna dit?

2 kommentarer:

Unknown sa...

Haha!
Jag ska ha en liten målar-workshop sen för att måla lådorna lite snyggare! ;-)

Men det där med maskarna, det är problemet. Antingen får jag tigga till mig av andra kompostägare, gräva upp någon stans eller beställa på internet. (ja - det finns att beställa, de kommer hem i en lite frigolitburk)

När ska du bygga en dÅ?
;-)

Annika Estassy sa...

När jag sett att din fungerar som det är tänkt! :)