lördag 16 maj 2009

Naturträdgård del 2

Jag fortsätter på temat naturträdgård! Måste roa mig med något eftersom jag inte orkar ägna hela min uppmärksamhet åt Eurovision Song Contest. T som var den som tyckte att vi skulle titta, trots att vi egentligen inte är så intresserade, har redan gett upp. Först somnade han, sedan vaknade han och nu har han somnat igen...
Naturträdgård var det. Detta är den mer vilda delen av tomten, en gräsgård på vår lilla bergknalle som den såg ut för ett par somrar sedan. Ibland blir det vackrast när man låter naturen ha sin gång...

2 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Idag har jag krattat runt en sten och grävt ett nytt land där, gillar rabatter som dyker upp i naturen lite nonchalant bara, gärna invid en sten. Men allt är väldigt spontant och slumpmässigt på min tomt. Jag gillar att ha det så.Vilken låt gillar du bäst i mängden?

Annika Estassy sa...

Slumpmässigt är finast när man har en fritidstomt! Vad blir det för fint runt den stenen då?
När man hör alla låtarna i ett enda sjok är det svårt att plocka ut en favorit. Jag tror att jag gillar Norges bidrag... Frankrikes stack ut, en typisk fransk chanson, elegant förstås.
För övrigt är cirque du soleil bäst ikväll. För några år sedan såg jag en av deras föreställningar i Las Vegas av alla ställen och den var helt fantastisk!