lördag 13 juni 2009

Ett rum med utsikt

Jag befinner mig på vackra Sånga Säby för att denna helg konferera om Organisationens framtid. Sovrummets ena vägg består av ett enda stort glasparti. Klockan sju skulle hurtbullarna i gänget träffas för att ta en morgonpromenad. Jag är inte med, jag är ingen hurtbulle just nu, jag är bara en degig liten kanelsnäcka som borde lagt sig mycket tidigare igår kväll. Jag stannar kvar i sängen istället och njuter av att jag har Ett rum med utsikt...

5 kommentarer:

Anonym sa...

hoppas du kör hårt med dom och kommer hem med massor av kreativa och kostnadseffektiva ideér ;)

J.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Det ser fint ut, jag fick en plötslig déja-vu till en massa kursgårdar jag varit på och konfererat om framtiden - i ett annat liv som var mitt då men nu känns så märkligt avlägset.Ändå var det inte så länge sedan.

Maria Björkman sa...

Ser härligt ut! Även jag ska iväg måndag-onsdag och konferera om "min" organisations framtid, för hundraelfte gången. Framtiden gör mig lite trött ibland, vi snackar framtid så till den milda grad att vi inte hinner forma nutiden. Man kan inte bara göra om hela tiden, man måste också låta saker rota sig mellan varven. Hoppas du får bra dagar, kanelsnäckan!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Jag upplevde till slut framtidssnacket som ett sätt att undvika nutidens konkreta problem. Man kan tala om sin ärorika historia och om sin hägrande framtid men ibland förtvinar organisationen i nutidens hårda grepp och det är så smärtsamt att man inte orkar tala om det. Jag menar inte din organisation kanelsnäckan! Den vet jag för lite om!

Annika Estassy sa...

Jag brukar av princip ställa mig skeptisk till konferenser av just de anledningarna ni beskriver! Jag hoppas att denna inte slutar på samma vis, just nu verkar det inte så. Vi har en duktig processledare som lotsar oss förbi fallgroparna. Morgondagen blir avgörande...
J - jag är lika hård och rättvis som vanligt!