tisdag 9 juni 2009

Vem blir först med att debattera med SD?

Jag är väldigt nöjd med att SD inte lyckades att komma in i EU-parlamentet, men så långt ifrån var de faktiskt inte. Jag hoppas bara att övriga partier inte tror att faran är över och därför fortsätter att negligera SD. Det vore helt fel strategi, precis som DN:s Peter W skriver. Partierna har ju kört den taktiken under några år nu och under tiden har SD sakta men säkert fått allt fler sympatisörer. Så – vilket av riksdagspartierna vågar bli först med att ta en debatt med SD?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ska väl kanske inte jämföra SD med KD men kan inte låta bli när KD tar ett mandat och "vi" folket väljer in en gammal stofil som Alf Svensson (istället för en ung tjej med iallafall bättre värderingar) som inte har mycket bätre lr andra åsikter än SD så vet jag inte om det räcker med en SD debatt, jag tycker vi även borde ta en KD debatt!
Johan

Daniel sa...

När ska de lära sig att det ända säkra sättet att få bort SD ur riksdagen är att ta en debatt med dem.

Anonym sa...

Det finns en anledning till att SD har stöd i Skåne. Ni andra kommer förmodligen sinom tid bli kulturberikade ni med. Det är ingen höjdare på det sättet det sker i Skåne kan jag berätta... Men men...