torsdag 9 juli 2009

En svensk sommardag...

Tre pioner är allt som krävs för att fylla hela stugan med väldoft.

Kroppen är fantastisk. Ena natten vill den inte sova alls, andra natten somnar den på stört och man vaknar tio timmar senare, fräsch som en nyponros. Nåväl, snarare lika rufsig som en av de talgoxarna som sitter på rad under altantaket, i skydd för skyfallet som ska pågå hela dagen. Soffan kommer att bli min plats på jorden idag, kaminen min värmande sol, radion min underhållning, böckerna mitt sällskap. Och så datorn förstås, för att kommunicera med omvärlden och ta emot T:s längtansfulla hälsningar. Det kommer att bli en alldeles underbar dag.

4 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Ja, visst är det lite småskönt att det faktiskt är OK att göra det där du tänker göra. Min agenda ser ungefär likadan ut, eftersom regnet är lika ihärdigt här på ön. Slitsamt.

Pia sa...

Vad härligt det låter... precis vad jag hade velat göra idag också... fast utan kamin eftersom jag bor i lägenhet!

Evas blogg sa...

Här är en regnfri dag idag, skönt det också. Jag ska cykla till brevlådan men sen blir det städning. Och i morgon kommer skyfallet här. Hoppas du får en fin dag vid kaminen!!

Annika Estassy sa...

Det blev en fin dag och jag fick t.o.m. in en långpromenad när regnet gjorde ett uppehåll en stund.