lördag 15 augusti 2009

Hurra för SR

Eftersom jag har mycket svårt för de reklamfinansierade radiokanalerna (alltid samma låtar, alltid samma meningslösa snack och reklam däremellan, möjligtvis med undantag för Adam Alsings munvighet i Mix Megapol) blir jag riktigt glad av att läsa att SR ökar mer än just de kommersiella kanalerna som istället tappar lyssnare. P1 och P4 ökar mest – hurra för dem!
Den ultimata kanalen för mig skulle vara en kombination av P1, P4 och P2, dvs P1:s intressanta och intelligenta innehåll fast med mer musik. Att en sådan kanal inte finns beror antagligen på att någon smart typ kommit fram till att målgruppen är för liten, typ en person bara, typ jag...

3 kommentarer:

Maria Björkman sa...

...och jag!

Men jag blir glad att du också uppskattar Adam Alsing. Jag lyssnar gärna på Mix Megapol på mornarna för att lyssna på denna intelligenta och snabbtänkta men samtidigt mycket ödmjuka man. Han är smart!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

vi blir i alla fall tre... jag också!

Annika Estassy sa...

Vi ska alltså inte bara starta ett bokförlag utan en radiokanal också!