lördag 15 augusti 2009

Middag med dans

Rolig kväll med K och R och jag fick – äntligen, äntligen – dansa lite salsa igen! Musiken strömmade ur högtalarna hela kvällen och efter avecen var det dags att testa om jag fortfarande mindes hur röra fötter och höfter på rätt sätt. Och det mindes jag! Å andra sidan – dansar man med självaste salsaläraren vore det synd och skam om man inte hängde med.
T försökte att förhålla sig cool men nog såg jag hans imponerade min. Jag tror nästan att jag kommer att få med honom på salsakurs i höst. I varje fall så länge som det finns en gnutta sangria kvar i hans blodomlopp...

2 kommentarer:

Evas blogg sa...

Men så härligt det låter. Jag skulle också vilja dansa salsa. Fast jag kan inte ett enda steg.

Annika Estassy sa...

Det är inte så svårt, du får också på på kurs! :-)