måndag 10 augusti 2009

Middag på Åtellet

Norrtälje har fått ett nytt stadshotell, Åtellet. Helt nybyggt i 1800-tals stil utvändigt men sparsmakat trendigt invändigt. Vackert. Vi åt middag på deras veranda alldeles intill Norrtälje ån denna vackra kväll . Ganska mycket folk för att vara en vanlig måndag. Trevlig personal och snabb service. Tyvärr var inte maten den bästa. Tjusigt upplagd visst, men ingen smaksensation. Och kall. Förväntningarna stiger ju med priserna och Åtellets à la carte-meny kändes helt enkelt inte prisvärd. Ett litet tips när det gäller stavningen: Det heter "crème" och inte "cremé" eller "creme". Trots maten ska jag ändå kolla upp konferensmöjligheterna. Roligt att kunna vara i en liten stad för omväxlingens skull.
Som synes har jag rent mental börjat jobba lite redan.

7 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Men så trevligt att fundera på bra ställen att lägga konferenser. Så många tråkiga kursgårdar som man varit på. Själv vill jag bli bjuden till en intressant konferens på hamamet på Lidingö - men inbjudningarna droppar inte in så det får väl bli en minikonferens med döttrarna.

Annika Estassy sa...

Så det finns ett hamam på Lidingö? Det visste jag inte.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Väldigt häftigt, jag var där för ett år sedan och blev skrubbad! Blue Hamam vid Elfvik någonstans på Lidingö, hamamet hänger ihop med ett konferenshotell...
Om du kollar min kompis Lotta Hellmans blogg som finns under tidningen Leva så får du för övrigt veta ALLT om olika SPA

Annika Estassy sa...

Tack för tipset!

Maria Björkman sa...

Jag är sugen på att prova ett hamam efter att min syster målande beskrev företeelsen. Därför har jag en idé: Vi tar en bloggträff där när hösten är som vidrigast (typ november)!

Ni två, jag och Pia, vi är ju lite av fyrklöver i den här världen sen en tid tillbaka. Det vore SKITkul!

Vad sägs??

Maria Björkman sa...

Åtellet är så fint tycker jag, men jag har aldrig besökt det. Trist när inte innehållet (=maten) motsvarar förväntningarna, bara!

Annika Estassy sa...

Hamambesök i november låter som en toppenidé - jag är med!