söndag 9 augusti 2009

Underbara sensommar

Det är gott om rönnbär i år och enligt vissa tyder det på att vintern ska bli kall och snörik. Jag tror snarare att det betyder att rönnbären haft en perfekt sommar med lagom mycket vatten och lagom mycket sol, precis som min. Visst har det regnat hos oss också men planteringarna frodas och vresrosorna belönar oss med en andra ljuvt doftande blomning. En vecka återstår innan det är dags att börja jobba igen och jag märker hur hjärnan börjar ställa om sig. Jag känner efter – finns efter-semestern-ångesten där? Nej, det gör den inte utan det ska bli roligt att komma tillbaka till jobbet, träffa alla och börja planera kommande termin och läsår.
Och igår kväll såg vi återigen en säl i vattnet. Den guppade så frejdeligt i Björköfjärden och kikade intresserat och orädd på oss när vi åkte förbi. Roslagen är fantastisk!

2 kommentarer:

Anonym sa...

jag håller med, jag är riktigt taggad inför nästa vecka, skönt dock att det bara blir en vecka och sedan iväg till södra breddgrader :-)
ses vi på torsdag???

// johan

Annika Estassy sa...

Härligt att även du är på G! Nej, jag anmälde mig aldrig till Skokloster så ni får ha kul utan mig vilket givetvis blir helt omöjligt... :-)
Jag jobbar två veckor och sedan drar vi till La France.
Hoppas ni får en skön vecka 34!