onsdag 30 september 2009

Hellre charmiga hotell än lyxiga

Hurra, hurra, om knappt ett år ska jag åka till bokmässan i Göteborg och bo på det charmiga lilla hotellet som Birgitta tipsade om, Hotel Lilton. Jag hade rätt när jag trodde att det gällde att vara tidigt ute - jag fick det sista rummet. Inte så konstigt kanske - där finns endast 14 rum.
Stora hotellkomplex är inte riktigt min melodi, hur bekväma och dyrbara de än är. Jag föredrar helt enkelt det personliga framför det lyxiga. Att bo trivsamt när man befinner sig på tjänsteresa är viktigt. Åtminstone jag presterar bättre då.
Redan imorgon åker jag till Göteborg för att delta i konferens och förbundsstämma. Ett Scandicflaggat hotellrum väntar på att jag ska checka in. Det blir nog bra det också.

12 kommentarer:

Evas blogg sa...

Var i Gtb ligger det där lilla hotellet? Vilken fin logga de har!

Evas blogg sa...

Nu har jag googlat på det. Ser jättefint ut!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Det ser jättegulligt ut! Jag brukar bo på Flora vid Grönsakstorget men det blir lite dyrare och lite tjusigare varje år, men det är trevligt. Dock hade de en urtråkig frukost och om det är något jag älskar så är det fantasifulla hotellfrukostar! DET är lyx!

Pia sa...

Är starkt benägen att hålla med Dig Annika! Hellre litet och charmigt, gärna pittoreskt, istället för stort och lyxigt.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

och nu står jag på kölistan för nästa år!

Anonym sa...

själv så älskar jag stort och lyxigt :)
johan

Annika Estassy sa...

Johan, kan det vara könsrelaterat tror du? ;)
Eva, hoppas att även du får ett rum, det vore hur kul som helst! Hotel Flora har jag också bott på några gånger men frukosten där har nog aldrig varit riktigt bra.
Pia och Eva - det ante mig att ni skulle tycka om det! :)

Maria Björkman sa...

Nu fick jag svar på vilket hotell det var, har inte hört talas om det. Och min avundsjuka växer starkt och lavinartat när ni två håller på och pratar om nästa års bokmässa...

Jenny L sa...

Tack för bra hotelltips, hälsar Jenny som redan i november ska åka ner till Göteborg för att göra en intervju. Hoppas det finns ett rum för mig där då.

Evas blogg sa...

Ja jag blir också smått avundsjuk. Tänk vad kul det hade varit att äta fruksot med er på detta lilla hotell.

Annika Estassy sa...

Men tjejer, vi får helt enkelt boka in oss allesammans till BoB 2011!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Underbart uppiggande långtidsplanering!