tisdag 6 oktober 2009

Claire Castillon till Kulturhuset

Jag har sovit, jag har läst, jag har beställt bilder hos Crimsons och jag har fått i mig två rostade mackor och en kopp te. Febern är borta, magsmärtorna också, jag kan gå flera meter från badrummet och som lök på laxen har jag fått en biljett av förlaget Sekwa till torsdagens författarbesök på Kulturhusets Internationella författarscen – Claire Castillon. Castillon är en författare som jag inte känner till men efter DN:s intervju i helgen blev jag nyfiken. Tänk så roligt att nutida, fransk litteratur är i ropet just nu! Återstår endast en önskan – att Claire Castillon framträder på franska och inte på bruten engelska.

3 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Så kul att du fick en biljett! Jag blev glad när jag såg det. Kerstin M. Lundberg ska ju leda samtalet så det finns gott hopp om att det blir på franska. Bra att du mår bättre!

Niclas sa...

Grattis till vinsten. Och oroa dig inte, framträdandet är på franska med tolk.

Annika Estassy sa...

Så bra Niclas, ser fram emot torsdagskvällen!
Eva, synd att du har syjuntan just den kvällen men du får ju en trevlig kväll du också.