måndag 5 oktober 2009

Inte svin- utan maginfluensa

Denna måndag började med en mammografi (ingen njutning direkt men den gick bra), sedan följde en häktisk arbetsdag (oktobermånad blir helt hysterisk) och nu – magsjuka! Jag minns inte ens när jag var magsjuk senast, Indien borträknat. Det måste ha varit när barnen fortfarande gick på dagis. Det är överhuvudtaget en hel del sjukdomar som försvann samtidigt som barnen växte upp. Plötsligt minns jag alla konstigheter de kom hemdragandes med; molusker, revorm, oförklarliga febertoppar, märkliga prickar och utslag, krupp...
Jag läser att magsjuka brukar bryta ut inom tre dagar efter att man smittats. Så – tack Göteborg!

5 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Stackars!!! Enda trösten är att det brukar gå över ganska snabbt.

Jenny L sa...

Krya på dig!

Pia sa...

Stackare! Hoppas det går över fort som ögat, oftast gör det ju det!
Krya på Dig!
Kram

Evas blogg sa...

Usch vilket elände. Magsjuka är vidrigt. Hoppas det går över snabbt! Krya på dig kram!!

Annika Estassy sa...

Tack snälla ni, jag har bestämt mig för att den får 24 timmar på sig att försvinna...