söndag 4 oktober 2009

Filter

Sammanträffanden... En kollega från förr addar mig på FB. Han jobbar nu för tidskriften Filter som jag inte hade hört talas om. Han skickar mig några nummer och bjuder på en provprenumeration och jag upptäcker en väldigt bra publikation med långa, välskrivna reportage. Inte pretensiösa och högtravande utan helt enkelt intressanta. Men jag vet fortfarande inte så mycket om själva tidskriften trots att den nämndes i DN i samband med Bok- och biblioteksmässan. Nu vet jag desto mer - en lång intervju med männen bakom Filter finns att läsa i dagens DN.
Min kollega från förr skickar mig ett meddelande. Han vill att vi ska ta en fika och se om Filter kan vara något för vår organisation att annonsera i. Sammanträffande? Nja, snarare skicklig och målinriktad marknadsföring. Men visst, en fika tackar jag inte nej till. Möten ger idéer och inspiration.

6 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Alla pratar om Filter i berömmande ordalag - jag skäms över att inte ha läst den, nu ska det bli av!

Annika Estassy sa...

Det är lätt att känna sig stressad över allt man bara måste hinna se, läsa, lyssna på...

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Så låtom oss enas om att aldrig ha dåligt samvete, bara vara glada över att det finns så mycket intressant att ta till sig!

Annika Estassy sa...

Jag skriver under detta! Dessutom tror jag att de som säger att de sett och läst "allt" ljuger. Eller är pensionärer.

Maria Björkman sa...

Eftersom jag trodde att din beskrivning av att upptäcka tidskriften Filter var i nutid, tänkte jag här protestera å det högljuddaste. Detta eftersom du i somras kommenterade min blogg om just Filter, och om jag minns rätt då just skrev att du fått några ex av en gammal vän. Men jag fattar - du är lite sen av dig att berätta, bara. Det är OK, Annika. Jag gillar dig ändå.

Annika Estassy sa...

Tempus är en världslig sak som Karlsson på taket (som jag för övrigt tycker är en urjobbig typ) skulle sagt!
Gillar dig också...
:D