söndag 4 oktober 2009

Harmoni

Jag kommer hem, kliver in i en nystädad lägenhet och möts av en saffransdoftande fiskgryta, tända ljus och Melody Gardots fantastiska låtar. Skivorna jag beställde kom när jag var borta och T har haft dem på repeat hela helgen. Nu sitter vi i soffan och lyssnar och läser.
Det är söndagkväll. En bra kväll. En mycket bra kväll.

9 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Alltså, det du beskriver skulle kunna få mig att flytta ihop med någon igen - just för att mötas av ett sånt välkomnande. Njut!

Pia sa...

Låter som den ultimata söndagkvällen!

Annika Estassy sa...

Eftersom jag upplevt många år av motsatsen - disharmoni - njuter jag för fulla muggar.

*P* sa...

Det är så skönt att komma in här och läsa dina lugna, nöjda ord!

Annika Estassy sa...

Tack snälla P - jag hoppas att även du snart hittar tillbaka till din inre harmoni...

Jenny L sa...

Vad härligt det låter Annika! Jag fick också njuta av Melody Gardots vackra melodier i helgen. Min cd-leverans kom i fredags. Så nu går Melody på repeat även här hemma - och eldningstipsen du gav fungerar utmärkt!

Annika Estassy sa...

Vad kul Jenny! :)

Maria Björkman sa...

Även på min skivtallrik snurrar Melody Gardot (det där var mer en liknelse, men du fattar eller hur?), men jag laddade hem en av hennes skivor via iTunes och brände sen en cd av det. Är båda plattorna lika bra?

Annika Estassy sa...

Ja,jag tycker det Maria även om de skiljer sig lite från varandra i stilen, den första är mer jazzig.