onsdag 28 oktober 2009

I april spelar Melody Gardot på China

T skickar ett meddelande via Windows Live Messenger och undrar om jag vill gå på Melody Gardots konsert på China i vår. "Ja tack!" svarar jag. Jag älskar Messenger och jag älskar Melody Gardot, men framför allt älskar jag T.

5 kommentarer:

Jenny L sa...

Jag älskar också Melody Gardot, så just nu är jag också väldigt förtjust i din T som skickar ett meddelande till dig via Windows Live Messenger så att du skriver om det på bloggen så att jag får veta att hon kommer till China i vår. Tusen tack för tipset! :)

Pia sa...

Kan inte annat än hålla med Jenny! :)

Annika Estassy sa...

Jag trodde nog att fler än jag skulle bli glada över att hon kommer till Sverige! Men då ses vi i april då? :)

Jenny L sa...

Ja, det gör vi för jag har precis köpt biljetter. Tjoho! :)

Annika Estassy sa...

Kul Jenny! Ska spana efter dig... ;)