onsdag 18 november 2009

Jag väntar lite till med Hemmets Journal

Man förstår att det inte finns någon väg tillbaka ur medelåldern när man får prenumerationserbjudanden från Hemmets Journal. Ett personligt brev försöker locka mig med handarbete, matlagning, kungahusreportage, gripande berättelser ur det verkliga livet, sudoku och korsord. Sorry folks, jag tänker avstå.

5 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Ja tunga tider väntar Annika, brev om skydd mot inkontinens, Hemmets journal, medlemskap i PRO, pensionärskryssningar till Åland, seniorboende - det är ingen ände på alla erbjudanden som kommer att droppa ner i din brevlåda - fast det dröjer nog ett tag, Hemmets journal hade missat att du är still young!!!

Jenny L sa...

Ajdå, är det medelålders att lösa Suduko? Då kanske Hemmets journal är en tidning för mig?!

Maria Björkman sa...

Jenny och jag tillhör nog samma klubb. Även jag ska nog börja prenumerera på HJ. Älskar att lösa korsord och handarbeta. Matlagningen skippar jag dock, liksom kungahusreportagen.

Fast jag fattar vad du menar. Det är samma känsla som jag fick när jag en dag med posten fick en ny postorderkatalog för mogna storvuxna kvinnor. Men hallå!!!

Annika Estassy sa...

Jag älskar korsord och sudoku men det hjälps inte...
Ja Eva, lika bra att ställa in sig på att det blir värre!
Och du Maria, detta med postorderkatalogen för mogna storvuxna kvinnor är faktiskt helt underbart. Jag vidarbefordrar HJ:s erbjudande till dig - ifall du inte får ett eget... :)

Anonym sa...

maste kolla:)