fredag 20 november 2009

Måste vi veta allting?

Jan Björklund vet inte att vår nationalhjälte Zlatan är uppvuxen i Malmö och inte på Balkan. Vilken fadäs tycker AB.
Det visste inte jag heller. Inte heller att han var en nationalhjälte. Det är mycket jag inte vet. Måste jag det?

7 kommentarer:

Anonym sa...

om man väljer att exemplifiera och dra poänger på Zlatan är det pinsamt. Hur länge är man invandrare? Det förstärker vi och dom tänkandet!
Annars behöver man verkligen inte veta allt!

Emelie sa...

Man behöver inte veta allt, men om man ska uttala sig som han gjorde så är det en fördel att veta vad man pratar om. Men det är ju FP vi snackar om.

Anonym sa...

Jag tycker att man i allmänhet ska veta vad man pratar om, det gäller även politiker/chefer som har extra betalt för just denna sak...Eller har dom inte det? Björklund blir riktigt pinsam idag!!!

Madeleine sa...

Självklart måste man inte veta allt, men om en högt uppsatt politiker ska ge tal, så bör den politikern kontrollera sina uppgifter så att de stämmer. Den här gången var det Zlatan, det är kanske en världslig fråga. Vem vet, nästa gång är det kanske en skattehöjning som blir uttalad fel? Men det kanske politikerna inte heller måste veta något om...

Annika Estassy sa...

Jag tycker frågan är intressant! Okej lite väl teoretisk kanske men ändå. Björklund lär i varje fall aldrig glömma bort var Zlatan är uppväxt! Och det fick även jag lära mig...
Frågan om hur länge man är en invandrare är riktigt intressant.

Anonym sa...

Tack for intiresny Blog

Annika Estassy sa...

Tack själv!:)