lördag 14 november 2009

Middagsprenumeration

Jag fortsätter på temat mat…
Om jag idag var en stressad förälder med ansvaret för familjens middagar skulle jag fundera på att anlita ett av dessa företag som bestämmer vad man ska äta till middag varje kväll, Middagsfrid t.ex. Prenumerar du på deras tjänst behöver du aldrig fundera på vare sig meny, recept eller inköp. Allt levereras hem till dig. Sen är det bara att laga maten. De som provat är lyriska. Jag har aldrig gjort det men T har arbetskamrater som använder sig av tjänsten.

Billigt är det förstås inte men att betala en femtiolapp per familjemedlem och middag för att få nya middagsrecept och matvaror som fokuserar på ekologiskt, grönt och klimatsmart kan vara en ren hälsoinvestering.

Kicki Theander som grundade just Middagsfrid har en egen blogg där hon skriver så inspirerande om mat att t.o.m. jag blir sugen på att ställa mig vid skärbrädan.

4 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Måste kolla. Just nu är jag väldigt lat efter en månads liv med uteätande, och god mat. Längtar inte tilbaka till spisen!

Maria Björkman sa...

Diskrimineringsvarning. Stockholmsfenomen. De levererar definitivt inte till min förstukvist!

Pia sa...

Håller med Maria, men annars hade det varit ett alldeles förträffligt sätt att slippa engagera sig i vardagsmatlagningen!

Annika Estassy sa...

Hum, det tänkte jag inte på förstås, att vissa områden skulle vara uteslutna... Å andra sidan innebär det att det fortfarande finns obearbetade marknader!