torsdag 10 december 2009

Är dessa naglar mina?


Inspirerad av Marias vackra naglar men för snål för att gå till någon som kan detta med naglar, köpte jag mig ett nytt nagellack och försökte mig på lite målningsarbete. Naglarna på bilden är målade med min högra hand. Jag är högerhänt. Ni kan ju tänka er hur naglarna som målats med vänstra handen ser ut... Det blev bara ett lager, orkade inte mer.
Jag skulle ha köpt ett hudfärgat lack som döljer missarna istället för att låta mig smickras av expediten som tyckte att mina naglar skrek efter lite färg. Jo, jo, nog ser de ut att skrika alltid. Jag tittar på dem och undrar vems de är.

6 kommentarer:

Jenny L sa...

Vilka tjusiga naglar du har Annika! Hur lyckas du hålla de så långa? I det här vädret fnasar sig (om nu fnasa är ett ord...) och spricker mina.

Annika Estassy sa...

Jag är lika undrande som du.Så här långa har jag inte haft sedan jag var i 20-års åldern. Det kanske är det som menas med "retour d'âge"? :D

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Jag tycker de ser fina ut! Men min ambition är bara att de ska vara någorlunda jämna, korta och väldigt omålade. Kan inte ha lack en sekund utan att börja pilla loss det.

Annika Estassy sa...

Som du beskriver dina naglar Eva, brukar vara normaltillståndet för mina. Jag går nog bara igenom en fas, snart är allt som vanligt igen!

Maria Björkman sa...

Njut av den fasen då, tycker jag. Du har så naturligt vackert formade naglar. Det är en attans god början att måla dom, jag tycker dom blev fina jag. Övning ger färdighet! Lägg lite glitter på till jul ska du se!

Maria Björkman sa...

Jag är så glad att jag har inspirerat, förresten!