söndag 27 december 2009

En lång resa hem för mamsen

Det tog mamsen sex timmar istället för tre att ta sig hem till Hälsingland igår kväll. Först var tåget försenat från Centralen, sedan blev det stopp efter att ett framförvarande tåg kört på en älg och slutligen stannade hela ekipaget i Gävle och blev kvar där en och en halvtimme p.g.a. personalbrist. Mamsen med hund kom fram långt efter midnatt och möttes av en halvmeter oplogad nysnö. "Det var ett äventyr" berättar en trött mamsen med svullna ben och onda höfter, som dock varit mer bekymrad för hunden än för sig själv. Jag däremot blev tvärarg och skrev direkt till SJ och åberopade deras restidsgaranti. Att vädret och älgar ställer till det kan jag acceptera, men inte att SJ planerar så dåligt att personalbrist uppstår. Inte heller att informationen varit obefintlig. Mamsen ska ha tillbaka halva biljettkostnaden och därmed basta.

8 kommentarer:

Jenny L sa...

Stackars din mamma! Vad är det för sätt? Bra att du skrev. Klart hon ska ha halva biljettkostnaden tillbaka.

Annika Estassy sa...

Ibland känner jag mig som musen som röt... :)

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Stackars mamsen, vad bra att du ryter!

Evas blogg sa...

Det känns som om SJ blir mer och mer ostrukturerade. Väldigt ofta som det inte stämmer och det blir förseningar eller tåg som inte alls kommer. Monopolet borde få konkurrens.

Maria Björkman sa...

Nu är det krig! Vi vet hur det brukar gå när du sätter den sidan till, Annika. Du har lyckats förr! Heja, heja!!

Annika Estassy sa...

Precis, du börjar känna mig! :D

Anonym sa...

Jag tror att andra webbplats ägare bör ta denna webbplats som en modell, mycket rent och bra användarvänlig stil och design, än mindre innehållet. Du är en expert i detta ämne!

Annika Estassy sa...

Tack Anonym!