söndag 27 december 2009

Julen är slut, länge leve Nyår!

Så var julen över för denna gång och det är återigen bara T och jag hemma. Lite tomt känns det allt. Dock är nog dottern strax tillbaka för att fira nyår i Stockholm. T och jag hinner väl inte mer än ut i trapphuset förrän tjejgänget äntrar scenen och tar över lägenheten för en kväll.

4 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Sånt är livet, Annika, de kommer till oss, vi blir glada, sen reser de igen...

Annika Estassy sa...

Precis och det är ju så det ska vara.

Maria Björkman sa...

Fast... jag tycker inte att julen är slut riktigt än. Den varar lite till, och smyger sig in även på nyåret på något vis. Så länge det finns röda fönsterremsor, tomtar, nötskål och elljusstakar är det jul i mitt hus. Klamrar mig fast? Jag??

Annika Estassy sa...

Helgkänsla ja, men jul... nej, inte för mig. Men fortsätt att hänga kvar du - julen varar ju till Påska!