fredag 25 december 2009

Juldag

Juldagskväll. Mamsen har vi parkerat i soffan med en tidning och ett glas vin. Jag sitter mitt emot med min lilla röda, T står i köket och ordnar med laxen och hollandässåsen som ska bli vår middag, dottern förbereder sig för att gå ut och roa sig och sonen ska precis gå ut med hunden Alice.
Jag vet inte om det regnar eller snöar ute, troligen både och. Hemma hos oss är det dock varmt och kärleksfullt. "Jag tror inte att jag vill åka härifrån" säger mamsen som åker hem i morgon kväll. Ibland går tiden alltför fort. Var har denna jul som jag egentligen inte hade lust att fira tagit vägen?

4 kommentarer:

Jenny L sa...

Så trivsamt, harmoniskt det låter. Och smaskigt med lax och hollandaisesås. Med sparris och kokt potatis kanske? :)

Annika Estassy sa...

Alla rätt Jenny - hur kunde du veta det? :)

Maria Björkman sa...

Det verkar riktigt skönt. Så som man ska ha det den här dagen! Det är er väl unt. Ta vara på friden!

Annika Estassy sa...

Tack Maria, jag vet att även ni njuter av friden!