tisdag 22 december 2009

Julgran anno 2009


Det är ju alltid ett mindre äventyr med en julgran. Är den rak eller är den sned? Är den död eller lever den? Får den plats? Ska det vara mycket pynt i den?

Årets upplaga är rak men färskheten är det nog lite si och så med, trots att den ska vara en äkta, närodlad rospigg. Vardagsrummet får i vanlig ordning möbleras om lite för någon annanstans får vi inte in en gran. Och i år har vi satsat på en mer sparsmakad stil.

Nu väntar vi med spänning på vad hunden Alice, nyss fyllda 1 år, ska tycka om detta märkliga tingest som en julgran är. Har vi tur struntar hon i den. Har vi otur... gör hon det inte.

5 kommentarer:

Pia sa...

Sparsmakat var ordet.. och det blev min gran när barnen blivit stora och inte brydde sig om att ha inflytande över granklädseln.

Snart blir det väl barnbarnen som ska hänga diverse egenhändigt gjorda tingestar i den, men tills dess är det bara att njuta!

Annika Estassy sa...

Precis, snart får du bereda plats åt smällkarameller, flätade hjärtan och annat pyssel som barnbarnen kommer att kräva att du hänger upp! Jag som ligger efter kan fortsätta njuta av det sparsamakade ett tag till! :)

Evas blogg sa...

Vilken fin gran! Här blir det också en mer sparsmakad variant.

Jenny L sa...

Fin gran! Fortsättningen om dess framtid och eventuella intresse för Alice följer hoppas jag?

Annika Estassy sa...

Jag slutade med en liten cliffhanger... :)