måndag 11 januari 2010

En kväll med galna män

Ikväll gjorde vi det – slet av plasten på den första dvd-boxen av Mad Men och tog två avsnitt på raken. Nu är T beroende. Det är faktiskt otroligt skönt att kunna se en tv-serie utan ett enda reklamavbrott! Man kan undra hur länge det får fortsätta att vara på det viset...
På jobbet diskuterade vi huruvida Mad Men utspelar sig på 50- eller 60-talet. 50-talet trodde jag, att dömma av bilarna, kläderna och frisyren. Men det var fel, berättelsen tar sin början 1960. Själva uttrycket Mad Men myntades dock på 50-talet.
Folkbildning!

7 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Åh jag vill också ha galna män! Men jag måste ha någon galen typ vid min sida när jag ser den. Jag tycker det är så tråkigt att se på film toute seule!

Evas blogg sa...

Och tänk jag som inte ens visste om den!!

Granne med potatisodlaren sa...

Du måste berätta vad du tycker. Jag tittade på nian efter nyår. Såg tolv avsnitt dvs inte alla.

Annika Estassy sa...

Kan säga att jag är fast...
Nej Eva, toute seule är inte kul att vara när man ska se på film eller serier. Du kanske ska ta ett Mad Men maraton med din vän en helg när det ändå bara regnar?

Maria Björkman sa...

AVUNDSJUK!!!

Jenny L sa...

Jag är inne på säsong 2 nu och jag kan lova att det bara blir bättre och bättre.

Annika Estassy sa...

Härligt Jenny!