måndag 11 januari 2010

Folkaktien Telia – minns ni?

Ikväll fick han tag på mig, Telia-mannen. I vanliga fall är det alltid T som svarat när Telia-mannen frågat efter mig.
-Är du kanske hennes man? frågade Telia-mannen en gång.
-Nej, jag är hennes älskare, svarade T – nästan.
Telia-mannen vill att vi ska byta till en enda leverantör av telefon och bredband. Det tänker jag inte göra. Jag är fortfarande sur för att vi lät oss luras 2000 att köpa den s.k. folkaktien Telia. En idiotsäker affär lovade Björn Rosengren. En idiotisk affär säger faciten.
Telia-mannen tycker att jag ska tänka på hans erbjudande. Det är redan färdigtänkt.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker det är Telia-mannen som ska tänka på vad han erbjuder istället för att be dig tänka.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Åh jag blir trött på Teliamän och andra som ringer hem, vilket dåligt sätt att sälja det är. Jag är så glad att jag har nixat min telefon då slipper man i alla fall en hel del försäljare.
Teliaaktien det var pinsamt, jag lät mig också luras, jag som aldrig brukar tänka på aktier... Snopet var det!

Granne med potatisodlaren sa...

Har de en drive?(på svengelska) Igår ringde han hit igen. När jag snällt sa hejdå. Påstod han att om jag är kund hos Telia kan han ringa även om vi är anmälda till nix. Ibland undrar jag om de skickar statckars nyanställda att ringa vårt nummer för att se om vi ska vekna.

Annika Estassy sa...

Även vi är med i nix men det stämmer - är man kund redan så ringer de ändå. Jag försöker alltid att säga nej på ett trevligt sätt eftersom det är ju inte världens bästa jobb att sitta där och ringa runt.
Eva - samma här, har aldrig haft aktier vare sig före eller efter det.
Har ni telefonförsäljare hos er också Carina?

Anonym sa...

Tack och lov INTE! Vi har telefoner, det är ung. det stadiet vi är på. Jag har bloggat massor om det här, men det var innan "du kom till"...
Hur man helt plötsligt har grannens telefonnummer, alla miljoner felringningar, när internetmodemet inte fungerar och jag kommer på att det fungerar om jag sätter mig UNDER skrivbordet och håller i det, d.v.s skulle behöva flytta ner datorn till samma plats, alla dessa s.k. tekniker som jag kallar för vertygspojkar som kommer med en hammare för att laga! HOPPLÖST!

Men försäljare, det slipper vi i alla fall, så det kanske har något gott med sig när jag tänker efter.

Anonym sa...

teliaaktien var ju fantastisk, först glädje att man fick köpa, sedan bitterheten när den släpptes och man såg kursen, sedan glädjen när man sålde och den stod som högst, minimerade sina förluster och lovade sig själv att aldrig gå på något sådan igen, men däremot att ta igen det i framtiden på börsen :-)

johan

Annika Estassy sa...

Foten i kläm Johan? Jajamensann! :)