söndag 10 januari 2010

Hästmannen

Svt visar Hästmannen igen och jag ser denna underbara dokumentär – igen. Underbar därför att den handlar om en fantastisk människa, Stig-Anders, underbar därför att fotografiet är så vackert att det tar andan ur en, underbar därför att jag i ett enda slag förflyttas tillbaka till mamsens barndomshem, en bondgård i Hälsingland där jag som barn tillbringade ett antal somrar i total frihet. Och slutligen underbar eftersom det är en film full av kärlek och ödmjukhet.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar den filmen!

Annika Estassy sa...

Vad roligt att du sett den Carina! Upphovsmännen har även gjort en film om en skärgårdsö som visades på tv i våras. Missade den tyvärr.

Jenny L sa...

Jag missade Hästmannen. Men när du rekommenderar något då blir jag nyfiken, så nu har jag beställt den på nätet för hemleverans.

Evas blogg sa...

En helt underbar film. Lågmäld och full av kärlek.

Annika Estassy sa...

Jag tror och hoppas att du ska tycka om den Jenny!