tisdag 9 mars 2010

Min dag

Jag började dagen med ett långt förmiddagsmöte på Kungliga biblioteket med vår arbetsgivarorganisation. Ringde sedan ett antal samtal, läste och besvarade en drös med mejl, åt snabbt en hälsotallrik till lunch (nu SKA jag bli en ny, hälsosam människa), fortsatte med några interna möten och stängde sedan in mig för att skriva och redigera. Ibland knackade en medarbetare försynt på för att fråga om någonting. Jag försökte att svara trevligt och inte otåligt. Jag tror att jag lyckades.
Strax efter sju var jag hemma där T väntade med mitt nya träningskort (har jag sagt att jag SKA bli en ny, hälsosam människa?), middag och kylbalsam till min axel som svullnat och inte vill sluta värka.
Sedan satte jag mig framför datorn för att arbeta vidare. Prick tio slutade jag. Blev jag klar? Nästan. Tycker jag synd om mig själv? Faktiskt inte, hellre för mycket jobb än för lite. Ska det bli skönt att gå och lägga sig nu? Gissa...

2 kommentarer:

Evas blogg sa...

Vilket dagsverke! Bra jobbat.

Annika Estassy sa...

Tur att varje dag inte är riktigt så fullspäckade!