söndag 25 april 2010

Att bli glad av

Jag kan bli glad av småsaker, som av en liten Moustiersvas med tre röda rosor i. I kväll hoppas jag bli glad av en större sak, då är det Melody Gardot på China som gäller.
Det känns som att vi köpte biljetterna för evigheter sedan men nu är det alltså dags. Ett perfekt sätt att vädra hjärnan på.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blir oftast gladare av småsaker, saker eller gester, de skänker en annan slags innerlighet...

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Så då kanske du träffar Jenny :)

Pia sa...

Vilken härlig hjärnrensning på en lite hektisk tid som Du haft! Blir nästan lite avis på konsertbiljetterna. :)

Granne med potatisodlaren sa...

Melody Gardot jag skriver som till Jenny-jag är blå-blå av avund.

Annika Estassy sa...

Melody Gardot var verkligen superbra! Och ja - jag träffade Jenny vilket kändes jätte häftigt! :)

Jenny L sa...

Vad kul det var att träffa dig Annika (och T)!! Tänk ändå att jag kände igen dig bara av att se dig på håll - bakifrån dessutom.
Som vi sa där i Berzeliiparken, det är lite bisarrt att veta så mycket om varandra trots att man aldrig träffats tidigare.
Och konserten... Så här en dag senare värms jag fortfarande av Melodys röst. Hur känner du?

Annika Estassy sa...

Jag känner likadant, hon är verkligen jätte bra. Men jag förstår fortfarande inte vad den stackars argentiske gitarristen hade där att göra! Något "förband" behövdes synnerligen inte. Ett trick kanske för att få in en paus och sälja lite vin?
Otroligt Jenny att du kände igen mig bakifrån - tror aldrig att jag lagt ut en bakifrån bild på mig. :D Fast det kanske var kombinationen T och jag du kände igen, fyrtornet och släpvagnen du vet... ;)

Jenny L sa...

Ja, det var verkligen överkurs med "förband". Dessutom ett som bara fick en att bli såsig och trött. Jag tyckte efter ett tag att alla hans låtar lät likadant.
Jo, det var nog kombinationen som fick mig att känna igen dig. Men beskrivningen om "fyrtornet och släpvagnen" vet jag inte om jag kan hålla med om. Nog för att T är lång - 1,88 var det va - men någon släpvagn såg du inte direkt ut som. Snarare en sidovagn! :)

Annika Estassy sa...

:D