söndag 18 april 2010

UGL-kurs i vackra Falsterbo

Hela nästa arbetsvecka är jag i Falsterbo på en UGL-kurs. Det är första gången jag deltar i en liknande utbildning och det ska bli riktigt spännande att se om jag är utvecklingsbar eller inte. UGL som började som en ledarskapskurs vid försvarets officerhögskolor används numera av många myndigheter och civila företag. Jag har hört att det ska vara tufft men väldigt nyttigt.
På vilket sätt jag ska komma ner till Falsterbo vet jag dock ännu inte, det beror på hur det isländska askmolnet förflyttar sig. Men jag har både flyg- och tågbiljetter så ner kommer jag. Falsterbo... har aldrig varit där men det ser vidunderligt vackert ut.

1 kommentar:

Rose-Mari sa...

Falsterbo är härligt t o m bättre än sitt rykte. Hoppas du får fint väder när du besöker våra sydliga nejder.