lördag 24 juli 2010

Regnhallucinationer?Nämen har man sett, kan det vara... regn? Eftersom jag är övertygad om att jag regnhallucinerar går jag in på SMHI:s hemsida:
Nu kommer regnet i öster och det med stora regnmängder. Den varma luften öster om oss trycker på alltmer och i gränszonen ligger ett regnområde som kommit in över östra Götaland. Ett lågtryck håller på att bildas och det gör att regnet blir allt intensivare och det sprider sig upp över östra Svealand. Fram till i natt kan det komma mycket rikligt regn, möjligen på en del håll över 50 mm.
Ja ja, en annan är väl luttrad vid det laget - några regndroppar fyller ingen regnmätare...
Nu tar vi oss en aperitif istället för att tjata något mer om regnet. Men i morgon är det jag som stämmer SMHI för onödigt psykiskt lidande om inte deras prognos stämde. Skål!

2 kommentarer:

Rose-Mari sa...

Hoppas regnet satte ordentlig fart. Här är det snustorrt och jag smyger som en tjuv om natten ut med en vattenkanna då och då. Idag har vi "bara" 21 grader.

Annika Estassy sa...

Jag gör samma sak, slangen vågar jag inte använda, det vore att utmana våra grannar alltför mycket! Istället går jag runt med vattenkanna efter vattenkanna och har utvecklat armmuskler jag inte ens visste att jag hade!