lördag 24 juli 2010

Sex DN och en SvD

DSCN5873Det låg sju tidningar i vår brevlåda i morse. Det borde ha legat en enda, dagens SvD.

Spänningen var stor i morse när T gick för att hämta tidningen; hade semesterutdelningen av SvD fungerat, skulle det ligga en tidning i vår brevlåda? Efter allt strul vi tidigare haft med DN, vilket till slut fick mig att säga upp vår prenumeration per omgående, vågade vi inte ha några förväntningar. När T kom tillbaka till stugan skrattade han gott. Jo, nog låg SvD där alltid men han hittade även hela veckans DN. Det ska bli intressant att se hur länge det dröjer innan misstaget upptäcks, jag tänker inte upplysa DN om den, jag har ringt och mejlat den tidningen så det räcker. Under tiden har jag två kulturbilagor att fördjupa mig i vilket inte är det sämsta.

4 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Kom inte och säg att de biter sig själva i svansen. Det är konstigt att DN som tjänar pengar på papperstidningen och gör av med dem på "nya medier" inte anstränger sig mer. Tidningen på riktigt är det som de borde värna.

tankar från mitt fönster sa...

En papperstidning överträffar verkligen att läsa på nätet. Jag har haft DN på prov 1 mån gratis sa de, men jag fick en räkning på 49 kr!
Nu har jaf fått en massa kuponger på SvD av dottern och kan köpa lösnummer. När valhetsen närmar sig ska jag också sända in "min andra DN"-bl som jag fått av henne (de har pren på ett år).
Trodde det var svalt idag, men nu har jag återigen minst 25 gr. Är på vägtill dotterns trädgård, puh!

Annika Estassy sa...

Det var precis min poäng Eva när jag skrev vad jag tyckte till DN:s prenumerationschef!
Men Stina, att ni fortfarande har det så varmt! Här i Roslagen är det 10 grader svalare...
Jag läser gärna tidningarna på nätet, eller snarare ögnar igenom dem. För mig kommer de dock aldrig att kunna ersätta papperstidningen.

Evas blogg sa...

Dit det bär så bär det, som min svärmor brukar säga (fast på jämska).