onsdag 4 augusti 2010

Ännu ett avsnitt i DN-såpan

Från att ha fått DN varje dag trots att vi inte längre prenumerar på den, kommer vi nu att få den på helgerna bara. Detta vet vi eftersom någon klistrat upp en lapp på vår brevlåda. Hur länge det blir på det viset vet vi inte, inte heller vem som bestämmer att det ska vara så. Någon högre makt verkar fatta alla besluten, vare sig vi är prenumeranter eller inte. Spännande!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Spännande jo visst, men lite sjukt? Så om man inte vill ha DN då får man den ändå för man ska ha den enligt DN om de så ska bjuda på den?

Konstigt tänkande, du vet ju själv vad du vill ha och inte vill ha.

Kim M Kimselius sa...

Vi fick erbjudande att få provprenumerar på DN en månad. Tackade ja, för vi tyckte det kunde vara kul att läsa den på helgerna. Det var bara det att vi fick tidningen dagen efter med posten, vilket resulterade i att vi på måndagsmorgonen fick både fredag/lördag/söndags-tidningen. När de ringde och frågade om vi ville förlänga prenumerationen och jag förklarade varför vi inte ville, lät det som om de inte alls förstod varför jag inte ville ha tidningen. De hade ju skickat den... Kram Kim

Annika Estassy sa...

Ja, konstigt är det! Även vi fick erbjudande om att få gårdagens tidning med posten, eftersom ordinarie distribution inte funkade som lovat. Men herregud, vem vill ha det så?!
Förstår Kim att inte ni ville förlänga prenumerationen. Det är någonting väldigt ruttet i DN-landet...

Anonym sa...

Jag tycker det känns respektlöst ( minst sagt ) av DN att behandla kunder, eventuella kunder, f.d kunder så. Det är att nedvärdera, förutsätta att kunden är idiot!