onsdag 11 augusti 2010

Vad är väl en dag på jobbet jämfört med att skuva upp en tavellist!

Vi satte upp två stycken tavellister och det tog oss i princip hela kvällen. Det svåra var inte att borra och plugga fyra hål, utan det mariga var att veta exakt var hålen skulle sitta när man inte kan se själva upphängningsmojängen på baksidan av listen. Om ni förstår vad jag menar.
Jag är säker på att det finns ett knep, jag tycker mig minnas att fiffige Martin Timell, eller om det var Ernst, visade det någon gång. Så mycket vet jag nu - att försöka mäta sig till exakt rätt avstånd mellan skruvarna är omöjligt, det räcker med en diff på 2 mm så vill det sig inte. Jag svettades floder, såg redan hur den fina väggen förvandlades till en schweizerost. Vi lyckades dock reda upp det hela och jag lovar att rakare tavellister än våra har aldrig världen skådat!

Inga kommentarer: