söndag 26 september 2010

En akvarell som visar hur jag känner mig

Vi tog med söta svärmor på en Afternoon tea på Lady Hamilton Hotel i Gamla Stan. På vägen dit gick vi förbi Galleri Ängel där tre kvinnor denna vecka ställer ut sina alster i keramik, akvarell och akryl. Två av dem är systrar och från Göteborg. De lärde känna den tredje via Facebook. De fann varandra och bestämde sig för att göra en riktig tantutställning tillsammans.
Vi gick in och språkade och skrattade bort en stund. Efter téet gick vi tillbaka igen och jag kom ut med denna roliga akvarell av Susanne Langré. Tyckte den passade en dag som denna, en dag som är min födelsedag.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken helt underbar akvarell! Min stil, helt klart. Och grattis än en gång. Vilken fin present du firade dig med. Eva på Frösön (som har svårt att få till kommentaren ).

tankar från mitt fönster sa...

Grattis på födelsedagen!
Tårtan sitter på pakethållaren! Det var en söt akvarelltavla som present.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Bilden är så fin! Jag blir glad av den. Kunde inte motstå att ta fram cykelbilden på bokomslaget till en av mina böcker! Titta så får du se:)

Annika Estassy sa...

Susanne Langré har en hel serie med akvareller på frodiga tanter!
Man väldigt glad även av ditt bokomslag Eva.

Anonym sa...

Grattis Annika! Du är min favorit bloggerska alla kategorier.

Annika Estassy sa...

Tack Anonym - du är min favoritanonym av alla kategorier! :)

Granne med potatisodlaren sa...

Den bilden gillar jag. Vad kul att du hittade den när ni var på födelsedagspromenad.

Jane Morén sa...

Härlig bild! Hinner man ner och kolla månntro, hur länge pågår utställningen?

Annika Estassy sa...

Sista dagen var nog idag tyvärr!

Jane Morén sa...

Typiskt. Ja, ja, jag får gå nästa gång det är.